Телефон0878 50 30 33

Частна охрана, помогна на МВР да хванат избягалите затворници

  • 10/07/2019 12:22
  • |
  • 0 коментара
NOVA разказа историята на бягството на тримата малолетни от затвора във Враца. Бегълците са се възползвали от поне два слаби момента в охраната на интерната, който е на територията на затвора. Едното момче е с присъда за убийство, другите са били осъдени за по-леки престъпления.
1

Изграждане на видеонаблюдение и СОТ 

YИзвършваме монтажи в Област Враца.

EОхранителни системи на лизинг

SКамера 2 мегапиксела 69 лв. с ДДС

Виж видеоклип в новините на Нова ТВ

Професионалистите на фирма за охрана S.N.K 24 GROUP Враца виж /ВИДЕО/

NOVA ТВ разказа историята на бягството на тримата малолетни от затвора във Враца. Бегълците са се възползвали от поне два слаби момента в охраната на интерната, който е на територията на затвора.  Едното момче е с присъда за убийство, другите са били осъдени за по-леки престъпления.

Илиян Илиев е част от охраната на охранителна фирма S.N.K 24 GROUP Враца охранявали слънчогледов блок. Когато бегълците видели него и колегата му, потърсили път към свободата през нивата.

„Двама колеги патрулирахме, когато се появи полиция. Едната патрулка спря и ни попитаха дали сме виждали издирваните лица, след което ни помолиха за съдействие”, обясни Илиан Илиев.

„Започнахме да обикаляме местността и да заграждаме, да скъсяваме периметъра, така че да не излязат от блока”, посочи охранителят Симеон Калчов.

Докато охранителите намалявали периметъра, полицаите тръгнали през нивата и  хванали бегълците. „Бяха по-скоро слаби момчета, млади момчета. Не бих казал, че са едри внушителни хора”, каза Симеон Калчов. МВР благодари на охранителите за добре свършената работа.

Фирма за охрана на обекти.

Фирма за охрана "S.N.K 24 GROUP" Враца предлага охрана с автопатрули на обекти, язовири и водоеми на територията на област Враца. Разполагаме с автопатрули в целият район на областта

Read more

За контакти:

Охрана на обекти - 0877 99 70 98

Видеонаблюдение и сот- 0878 50 30 33

Contact Us

   Tel: +359 78 50 30 33

   Email: stani_group@abv.bg

 

Follow Us

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+

© 2016 - 2019 Всички права запазени
placeholder